Bernisse gaf Fusion met 4-0 het nakijken. Foto's: Peter de Jong.

Bernisse gunt Fusion geen set

Sport 376 keer gelezen

Zuidland- De volleyballers van Bernisse hebben in De Drenkeling in Zuidland met een 4-0 (25-13, 29-27, 25-10, 25-19) overwinning geen spaan heel gehouden van Fusion 5. De Bernissers bezetten in de tweede klasse A de zesde plaats met uitzicht op plaats vier.

'We waren aan onze stand verplicht om de volle bak punten uit de wedstrijd te halen', wees playing/coach Edwin Ooms naar de positie van de Rotterdamse hekkensluiter in 2A. 'De eerste set wonnen we met geconcentreerd spel heel makkelijk, maar in de tweede set bleven we teveel achter, werden we door persoonlijke fouten bijna afgestraft. We overleefden bij een achterstand van 23-24 het setpoint en wonnen met 29-27. We hebben vanaf de derde set met een goede passing heel goed gespeeld waardoor we het aanvallend lekker konden afmaken.' Bernisse moest het stellen zonder de vakantie vierende Sebastian Vermeul en Freddy Koetse. Dyon van Koert was er weer bij. 'We gaan nog op voor de vierde plaats, zullen dan wel Intermezzo 2 en Spirit 4 op de ranglijst moeten passeren.' De Bernissers zullen het beoogde doel in de resterende zes wedstrijden moeten bewerkstelligen. Bernisse dient zaterdag in De Drenkwaard dan wel de derby tegen Spivo 2 winnen.

Bernisse: Onno van der Knaap, Jaco Zaal, Ad de Wilde, Arwin Vis, Sander van Linschoten, Edwin Ooms, Dyon van Koert.