Simonshaven de sterkste in derby met Vierpolders

Sport 135 keer gelezen

Vierpolders – Een uitstekende prestatie van Simonshaven zaterdag in de inhaalderby bij Vierpolders, dat op de derde plaatst staat. De formatie van Richard van der Werf won bij de Briellenaren met 1-2. Bij rust stond het 0-1 voor Simonshaven.

Het was Mark Wolberts die de gevierde man was. Hij opende de score voor het team uit Nissewaard. Vervolgens kwam er in de tweede helft de gelijkmaker van de voet van Mike Timmers. Het was echter opnieuw Mark Wolberts die voor de winnende treffer voor Simonshaven wist te zorgen.

Improviseren
'We hadden blessures, ziekte en vakantie mensen in het team. We moesten improviseren en de overwinning vind ik echt wel terecht. Zij hadden na tien minuten moeten scoren, maar verzuimde dat. We hebben voor rust nog wat moeten omschakelen, dat lukte niet direct, maar na de thee wel. Zij gaven omdat ze graag mee willen doen om het kampioenschap te veel ruimte weg en daar hebben wij van kunnen profiteren', meent coach Richard van der Werf.