Bernisse legde DVO haar wil op. Foto Peter de Jong.
Bernisse legde DVO haar wil op. Foto Peter de Jong.

Bernisse wint strijd om de vierde plaats

Sport 505 keer gelezen

Zuidland- De volleybalsters van Bernisse hebben in een rechtstreekse confrontatie met DVO 3 de strijd om de vierde plaats in de tweede klasse B naar zich toe getrokken. De Zuidlandsen wonnen het duel in De Drenkwaard met 3-1 (22-25, 25-17, 25-16, 25-15).

'We hadden in de eerste set wat moeite met de service van DVO. De "stop" was niet optimaal. Toch kwamen we nog met 21-19 voor, maar zij serveerden de wedstrijd uit', verklaarde Edwin Ooms het stroeve begin van zijn ploeg. Bij Bernisse maakten Karin Bon en Belinda Verweel na veel blessureleed dit jaar hun rentree. 'Het is heel prettig dat we nu weer wat ruimer in de speelsters zitten', zegt de coach van de Bernissers.' Bernisse wierp in de tweede set alle schroom van zich af. 'We hadden de wedstrijd vanaf de tweede set weer onder controle en hebben de sets dan ook goed uitgespeeld. Bernisse speelt aanstaande zaterdag om 16.15 uur in de Drenkwaard tegen Erasmus Volley 3. Een week later speelt Bernisse tegen WIK/Inivé 4. 'Als we deze wedstrijden winnen, hebben we ten opzichte van DVO voldoende marge opgebouwd om de vierde plaats zo goed als zeker veilig te stellen.

Bernisse (vr.): Jantiene Poldervaart, Eugenie Ooms, Lisenka Brons, Aletta van der Ploeg, Jolanda Pols, Martine Albert, Karin Bon, Belinda Verweel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant