Op pad met de politie.
Op pad met de politie.

VVD in nachtelijke uren op pad met de politie

Politiek 95 keer gelezen

Spijkenisse - Veiligheid is één van de speerpunten waar de VVD zich zowel landelijk als lokaal voor inzet. Om niet alleen te spreken over dit onderwerp aan de hand van documenten en binnen de muren van het stadhuis, zijn de VVD-raadsleden Gert Kabbedijk en Igor Bal afgelopen week een nacht samen met de politie op pad gegaan in Nissewaard.

'Tijdens deze nacht hebben we veel geleerd over het werk van de politie en hoe belangrijk de agenten zijn om ervoor te zorgen dat de inwoners van Nissewaard zich dag en nacht veilig voelen', aldus Kabbedijk. Het is duidelijk te merken dat het aantal inbraken sterk gedaald is na het oppakken van een inbrekersbende in december 2015. Daarbij was de samenwerking tussen buurtpreventie, inwoners en de politie erg goed en dit werpt dan ook duidelijk vruchten af. 'Verder hebben we ook gesproken over het cameratoezicht en de voordelen van het live uitkijken van de beelden. Tijdens zo'n nacht merk je al snel hoe belangrijk het is om direct toegang te hebben tot de beelden om snel en adequaat te kunnen handelen. Niet alleen voor agenten op straat zijn de camerabeelden nuttig om te weten wie iets gedaan heeft, maar vooral ook bij de vervolging zorgen de beelden voor onomstotelijk bewijs'

De VVD Nissewaard blijft dan ook in de toekomst groot voorstander van cameratoezicht en het live uitkijken van de beelden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant