De nieuwe bus komt een stapje dichterbij.
De nieuwe bus komt een stapje dichterbij.

Cheque van Stichting Estafetteloop voor SWO

Actueel 232 keer gelezen

Spijkenisse - Begin februari ontving de SWO uit handen van Bob Westerduijn, Hans Griep en Brigitte Ooms van Stichting Estafetteloop een cheque ter waarde van € 2.000,00.

Ieder jaar kiest stichting Estafetteloop een goed doel uit waarvoor zij fondsenwervende activiteiten organiseert. In 2015 is de keuze gevallen op de SWO en in het bijzonder een nieuwe bus. De SWO vervoert senioren van en naar de dagbesteding en wordt ook steeds vaker gevraagd om senioren van hun woning te vervoeren naar winkelcentra of voor het organiseren van een uitstapje.

Aangepast vervoer
Om alle activiteiten te kunnen faciliteren heeft zij vervoersmiddelen nodig. Vaak gaat het dan om aangepast vervoer zoals een bus met een lift en moet de mogelijkheid er zijn om mensen in een rolstoel of rollator veilig te kunnen vervoeren. Daarvoor zijn speciale aangepaste bussen nodig.

Nieuwe bus komt dichterbij
'Met die € 2.000,00 komt het doel van een nieuwe bus weer een beetje dichterbij. En dat is hard nodig wat onze oudste bus is echt aan vervanging toe. Daarnaast komen we door de grote aanloop ook bus capaciteit te kort. We zijn daarom hartstikke blij met deze bijdrage en danken Stichting Estafetteloop en iedereen die hen heeft gesteund van harte', aldus Birgit Keller van de SWO.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant