De Kempvis bleek niet bij machte om tegen ZPCH het oude niveau te halen. Foto's:  Peter de Jong.
De Kempvis bleek niet bij machte om tegen ZPCH het oude niveau te halen. Foto's: Peter de Jong.

De Kempvis is na blamerende nederlaag van de leg

Sport 437 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpoloërs van De Kempvis bevinden zich in een neergaande spiraal nu ook de wedstrijd in het eigen Rivièrabad met schaamteloze cijfers van 4-16 (0-4, 2-5, 2-1, 0-5) tegen ZPCH verloren ging.

'We hebben ZPCH bij het binnen komen van het zwembad met een minimale bezetting duidelijk onderschat', verweet de balende coach de instelling van zijn manschappen. 'Natuurlijk ontbraken dragende spelers als Peter Verschoor, Sidney Davids en Onno Kuller. Maar een feit is dat ZPCH zomaar door de verdediging kon heen zwemmen. We stonden aan het begin van de tweede periode al met 0-5 achter, maar bij 1-5 bleken we niet in staat om het tij te keren. Je zag de koppies in de derde periode al gaan hangen. Nu de druk er vanaf is zullen we weer lekker moeten gaan ballen om de vorm weer terug te krijgen.'

De Kempvis: Robin Deijl; Djurre Haitsma, Bas Havelaar (2 keer), Joost van Nieuwamerongen, Marric Oosterdijk, Kerem Tunca, Marin Vogel (1 keer), Menno de Vries (1 keer), Marcel Bakker (1 keer), Freek van Aggelen, Koos Smeding, (Chris den Haan (B-junior), Marcel Kok.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant