Zuidland onderuit bij concurrent Oude Maas

Sport 579 keer gelezen

Poortugaal – Zuidland is in een zes punten duel met Oude Maas er niet in geslaagd om de overwinning mee naar huis te nemen. De ploeg van Adri van Tiggelen verloor vandaag met 2-1 van de formatie uit Albrandswaard. Bij rust stond het nog 1-1.

Het was al na vier minuten dat de ploeg op voorsprong kwam dankzij een treffer van Murat Gök, die vanaf elf meter een snel toegekende strafschop incasseerde. Nog voor de thee werd het gelijk en lange tijd leek het er naar uit te zien dat de ploegen de punten gingen delen. In de slotfase ging het echter mis en kreeg Oude Maas een strafschop die hen alsnog de overwinning bezorgde.

Niet goed
'Het ging kort voor tijd mis. Er was een misverstand en we raakten een tegenstander. Het was een open duel, maar van onze kant niet echt een beste wedstrijd moet ik zeggen. Oude Maas had het meeste balbezit', meent Adri van Tiggelen na het duel. Zaterdag moet de ploeg inhalen tegen Rijsoord. Zuidland staat nu negende.