Jolanda van der Sluis is weer terug na een hernia bij HVOS. Fotografie: Peter de Jong

Ruime zege voor handbalsters van HVOS

Sport 612 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS hebben zondag een mooie overwinning behaald op Vires et Celeritas. Opvallend was wel het verschil tussen de eerste en de tweede helft. Het werd 26-17 voor de ploeg uit Spijkenisse, die bij rust leidde met 16-5.

'In tegenstelling tot de laatste weken begonnen we nu erg scherp aan het duel. Daardoor konden we ook uitlopen naar 16-5. Nu begonnen we na rust veel te slap en komen zij eerst tot 16-9. We houden het spel van voor rust niet vol. Gelukkig heb je dan voor rust genoeg treffers voorsprong, waardoor de overwinning niet in gevaar is gekomen', meent coach Jean Poul Scholten.

Topschutter terug
Bij HVOS deed Jolanda van der Sluijs voor het eerst deze zaalcompetitie weer mee. Voorheen was zij de topschutter, maar een hernia hield haar lang aan de kant. 'Ze is nog niet volledig terug, maar het begin is er. Ze heeft natuurlijk nog geen voldoende wedstrijdritme, maar ik ben blij dat ze op de weg terug is', meent Jean Poul Scholten. De ploeg staat op de vierde plaats in de eerste klasse A.