Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

FC Vlotbrug stuit opmars van Bernisse

Sport 308 keer gelezen

Heenvliet- Bernisse is er na de 1-6 overwinning tegen Zestienhoven niet in geslaagd om de opmars tegen FC Vlotbrug door te trekken. De Heenvlieters verloren de regioderby tegen de club uit Hellevoetsluis-Oost met 0-4 (0-0). De concurrenten HBSS en Rockanje verloren eveneens, waardoor de stand aan de staart van de derde klasse D ongewijzigd blijft.

'FC Vlotbrug was in het begin van de wedstrijd in de duels wat scherper, maar daarna waren we gelijkwaardig, was er geen vuiltje aan de lucht', stelde Ronard Venekamp. 'We kwamen gelijk na rust op 0-1 en kregen vervolgens de 0-2 er overheen, waarop we zelf geen vuist meer konden maken en FC Vlotbrug de wedstrijd gemakkelijk kon uitspelen. Winnen van FC Vlotbrug zouden bonuspunten zijn geweest. Het is met de fusieperikelen voor de boeg niet ideaal werken, maar we proberen er alles aan te doen om het seizoen tot een goed einde te brengen', aldus Ronard Venekamp, die nog in het ongewisse verkeert betreffende zijn toekomst als trainer. 'Nee, ik word geen assistent-trainer, dus ga ik om me heen kijken.' Bernisse speelt aanstaande zaterdag in Vlaardingen tegen Victoria '04.

Bernisse: Yoran Zondervan; Michael van der Velde, Roman Pardon, Jordy van den Berg, Alessio Weeda; Vincent Schoordijk (70. Sem Lissenberg), Jeroen Breederland; Marc Althusius, Niels Molendijk, Erik Hoek (60. Jozef Romero); Berry de Ridder.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant