Afbeelding

Olympia schaamteloos ten onder tegen Zaamslag

Sport 397 keer gelezen

Terneuzen- Olympia heeft in de Vliegende Vaart in Terneuzen een beschamende 12-9 (9-4) nederlaag geleden tegen Zaamslag. De Spijkenisser korfbalequipe moet nu zelfs uitkijken om in de derde klasse J niet op de voorlaatste plaats te geraken.

'Het is heel teleurstellend wat we op de vloer hebben gebracht', wilde coach Peter van Vliet zeker geen excuses aanvoeren voor de blamerende nederlaag. 'We hebben met een tussenpauze onderweg voor een bak koffie bij elkaar 290 kilometer afgelegd en dan krijg je dit voor de kiezen. Ik heb de spelers er vooraf nog op gewezen dan Zaamslag aan de betere hand was, maar kennelijk is de waarschuwing niet op de groep overgekomen. Normaal evalueren we even na de wedstrijd, maar dat leek me nu overbodig. De ploeg zat na afloop zelf ook stuk.' De Olympianen werden met man op man meteen onder druk gezet en juist op die speelwijze kunnen wij niet anticiperen. 'Het oude liedje is dat wij niet onder de druk uit kunnen ballen. Aanvallend was het ook heel matig, was er geen coördinatie.' Olympia zal aanstaande zaterdag in Klundert uit een ander vaatje dienen te tappen om DSO er onder te houden.

Olympia: Martijn van den Breevaart (1 keer), Lennart Orgers, Naomi de Water; Tanya van Buuren (3 keer); Martijn Koolwijk (1 keer), Jerry Kasten (3 keer), Sylvia de Wit, Eline van der Wagt (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant