Met z'n allen op het klimrek na de officiële opening door wethouder Mijnans. Foto's René Bakker.
Met z'n allen op het klimrek na de officiële opening door wethouder Mijnans. Foto's René Bakker.

Wethouder Mijnans opent opgeknapte speelplaats

Actueel 171 keer gelezen

Spijkenisse – 'Het is vandaag een hele belangrijke dag omdat de nieuwe speelplaats officieel wordt geopend'. Met deze woorden en het doorknippen van het lint opende de wethouder woensdagmiddag in het bijzijn van kinderen uit de buurt, de speelplaats.

Onder luid getoeter en gejoel klommen de kinderen én de wethouder het klimrek op om in het winterse regenbuitje een foto te schieten.

Bewoners wilden speeltuin behouden
Vier jaar geleden besloot de gemeente dat de verouderde speelplaats aan de Korenbloemstraat zou worden vervangen door een grasveldje. Eén van de omwonende, Jeannette Dullaart, zette zich in om het pleintje te behouden. De gemeente ging overstag en het resultaat mag er zijn. De wethouder vroeg als dank een applaus voor de buurtbewoners en iedereen die aan de opknapbeurt heeft meegewerkt. De kinderen kunnen veilig en naar hartenlust hun gang gaan op deze kleurrijke speelplaats. De direct aan het pleintje wonende bewoners zijn begaan met de kinderen uit hun wijk. Onder een afdakje staan fietsjes, skelters en ander speelgoed die de bewoners ter beschikking hebben gesteld aan de spelende kids. Geen wonder dat deze leuke speelplaats het drukst bezochte pleintje is van de wijk!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant