Brenda Steegman (links) scoorde er voor The Hurricanes lustig op los. Foto's: Peter de Jong.
Brenda Steegman (links) scoorde er voor The Hurricanes lustig op los. Foto's: Peter de Jong.

The Hurricanes handhaaft zich moeiteloos in subtop

Sport 145 keer gelezen

Spijkenisse- De basketbalsters van The Hurricanes hebben in Den Oert een regelmatige 53-34 (18-2, 10-14 (28-16), 15-11, 10-7) overwinning behaald tegen Binnenland 4. De Spijkenisser vrouwen bezetten de derde plaats in de derde klasse B.

'We hebben in de eerste helft met veel pressing en balwinst de basis gelegd voor de overwinning', wees coach Anita Smeins op de verkregen marge van 20 punten. 'We zijn in de tweede helft zone gaan spelen, net als Binnenland overigens, maar we kwamen er door een mindere passing en door een gebrek aan te weinig mogelijkheden om te wisselen, dus ook een gebrek aan conditiegebrek niet meer door hun verdediging heen. Maar de marge was groot genoeg om de overwinning over de streep te trekken. We hebben een groep van twaalf vrouwen, maar door blessures moesten we het tegen Binnenland stellen met zeven vrouwen en dat is net even te weinig.' Brenda Steegman was in de gehavende ploeg met 21 punten uitstekend op dreef bij The Hurricanes. Sjarina Nanhou incasseerde in het laatste part haar vijfde p-tje. The Hurricanes speelt zaterdag in Den Oert om 19.00 uur tegen BV Juventus.

The Hurricanes: Sjarina Nanhou (5 pnt.), Weronika Sawko (8 pnt.), Claudia Smit (7 pnt.), Anette Kole (4 pnt.), Mirjam Bakkus, Cora Kruithof (8 pnt.), Brenda Steegman (21 pnt.).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant