Spivo wisselt van plaats met Fusion

Sport 124 keer gelezen

Rotterdam– De mannen van Spivo zijn er door een 4-0 (25-19, 26-24, 26-24, 25-20) nederlaag in een rechtstreeks gevecht in de Alexanderhal tegen Fusion 2 beland in het tweede rijtje van de derde divisie A.

'Fusion heeft een team met enkele oud-eerste teamspelers die een goed niveau kunnen draaien. Wij hebben vooral in de tweede en derde set kansen gehad om dichterbij te komen, maar diep in de finale brak de foutenlast ons toch op', wees coach Michiel Oorschot op de tweede en derde set. De Spijkenissers moesten het stellen zonder de geblesseerde Christiaan Putter en de vakantie vierende Ronald Tabink. 'Zo hadden we weinig wisselmogelijkheden. Jammer, want teveel mensen zaten in een sfeerloze hal niet goed in de wedstrijd. Ik heb vooraf gezegd als we spelen als in de voorgaande wedstrijden wij nog de nodige punten zouden pakken, maar zoals wij ons etaleerden tegen Fusion, heb ik toch weer mijn twijfels.' De mannen van Spivo kunnen een paar weken genieten van de rust. 'Dan kunnen we ons intussen weer opladen voor een frisse herstart.'