Archieffoto Peter de Jong

Donkere wolken drijven boven het Rivièrabad

Sport 168 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpolosters van De Kempvis moeten na de 7-11 (3-2, 2-2, 1-3, 1-4) nederlaag tegen DAW vrezen voor een afzink naar de Bond derde klasse A.

De Spijkenisser vrouwen begonnen de wedstrijd overigens goed, want halverwege de wedstrijd leidde de formatie van coach Hans Vermeer met 4-3. Een tegenvaller in het tweede kwart was het derde p-tje voor Ilse Kuller. 'We incasseerden een teveel aan kaarten, waardoor er een aantal meiden op de rem moesten spelen, en dat is natuurlijk funest voor het team', uitte Vermeer zijn kritiek over diverse overdreven kaarten. Hoe dan ook, de kaartenlast kwam De Kempvis in het derde kwart duur te staan, want DAW boog de achterstand om in een 6-7 voorsprong en bouwde deze in het laatste part uit naar 7-11. 'Het was allemaal niet goed en dat maakt het er knap lastiger op.'

De Kempvis: Vandenborcht; Van Yperen (2 keer), Vermeer (1 keer), Van Nierop, Kuller, Sofie Kleinherenbrink (1 keer), Melissa Huurman, Merel Corpeleyn, Divera Bakker (2 keer), Annelotte Klaassen, Yvette Kleinherenbrink, Femke den Haan.