SCO '63 houdt dubbel gevoel over aan LMO

Sport 108 keer gelezen

Rotterdam- SCO '63 heeft in de eerste helft de kans laten liggen om de overwinning in de wacht te slepen, maar mocht aan het einde van de rit met een 2-2 (1-1) gelijkspel niet mopperen.

'Ik heb aan deze wedstrijd een dubbel gevoel over gehouden', doelde trainer Peter Hoek na de door Walid Ahmed verkregen 0-1 voorsprong op de gemiste strafschop van Arno van Lieshout en de gelijkmaker van LMO op slag van rust. 'In plaats dat je met 0-2 gaat rusten wordt het uit het niets zomaar 1-1 en krijg je in de tweede helft een heel andere wedstrijd. LMO was ontketend, gewoon beter. We hebben na de 2-1 achterstand de verdedigende stelling losgelaten en mochten we blij zijn dat Michel Boonstoppel nog gelijk maakte. Gelet op de eerste helft hadden we moeten winnen, maar achteraf ben ik blij met de 2-2. Bij SCO '63 speelde Luciano Juliana een goede wedstrijd. SCO '63, dat aanstaande zaterdag vrij is, bezet de vierde plaats in de vierde klasse E.