OHVV maakte zondag geen misstap in het duel met DHZ. De ploeg staat nog altijd aan kop. Fotografie: Theo van Kralingen.

OHVV maakt vijf treffers in het duel met DHZ

Sport 89 keer gelezen

Oudenhoorn – OHVV heeft zondag uitstekende zaken gedaan in de strijd voor het kampioenschap. De ploeg van Rafaël Andrade die wist op eigen terrein te winnen van DHZ. Het werd 5-0 na een ruststand van 2-0. Het verschil met de nummer twee Excelsior '20 blijft zo vijf punten.

Het was Thomas Biesheuvel die de ploeg op sleeptouw nam. Hij wist voor rust twee keer het doel te vinden. Na de thee was het Jarno Huijsman die voor 3-0 zorgde en invaller Raymond Berkman maakte het kwartet aan doelpunten vol. Vervolgens was het Jarno Huijsman die voor de eindstand van 5-0 zorgde.

Makkelijk balverlies
'We begonnen zeer onzeker aan de wedstrijd. Het ging zeer slordig. We hadden voor rust veel te gemakkelijk balverlies. We hebben toen ons eigen spel niet gespeeld. Na rust hebben we laten zien dat we het wel kunnen. Toen hebben we het spel laten zien dat koploper waardig is', meent trainer Rafaël Andrade.