Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Spivo niet opgewassen tegen topper Atak ‘55

Sport 245 keer gelezen

Spijkenisse– De mannen van Spivo zijn er zaterdagmiddag niet in geslaagd om voor een stunt te zorgen. De uitstekend spelende ploeg van coach Michiel Oorschot verloor het spannende duel in Den Oert tegen hoogvlieger Atak '55 eervol met 1-3 (19-25, 25-23, 25-27, 24-26).

Alleen de eerste set wilde het niet lukken met de Spijkenisser volleyballers. Oorschot zag zijn ploeg in de tweede set met enkele omzettingen vervolgens na een achterstand winnen met 25-23. Een ruime voorsprong in de derde set van 6-1 werd door de ploeg uit Waspik teniet gedaan en in een spannend vervolg won Atak de derde set met 25-27. De slotset ging volledig gelijk op. De Brabanders trokken uiteindelijk met 24-26 aan het langste eind. 'De eerste set was jammer. De laatste twee duels verliepen zo goed, maar dat zag je in het begin zeker niet terug. We hebben vanaf de tweede set ontzettend hard gewerkt, dus kan ik de ploeg niets verwijten. Ik ga dit seizoen voor handhaving. De ploegen op plek drie tot en met elf staan dicht bij elkaar dus dat wordt in de resterende acht duels zeker nog hard werken', sprak Michiel Oorschot. Spivo speelt aanstaande zaterdag in de Alexanderhal tegen Fusion 2.

Spivo: Robert Nijssen, Ben Wols, Marco de Wit, Ronald Tabink, Steven Woerkom, Rutger Pesch, Micheal Herrewijn en Fuan de Bruijn.


 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant