Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Olympia bezorgt Triade enorme kater

Sport 412 keer gelezen

Spijkenisse- Olympia heeft met een 19-10 (11-6) overwinning opponent Triade de allerlaatste kans ontnomen op het kampioenschap in de derde klasse J.

'We hebben in de uitwedstrijd de kansen laten liggen, dus wilden we voor de geleden nederlaag in eigen huis de revanche en daar zijn we op overtuigende wijze in geslaagd', sprak coach Peter van Vliet zijn tevredenheid uit. 'We hebben het spelletje vertraagd en daarbij gekeken naar de mogelijkheden. Het collectief heeft de overwinning gebracht. Het mooie is dat we tachtig procent van de training in de wedstrijd hebben terug gezien. Dat was een positieve vaststelling. We hebben in de eerste helft de basis gelegd voor de overwinning, gespeeld naar onze mogelijkheden en de kansen benut. De ploeg moet nu nog leren om ook onder de druk uit te ballen', aldus Peter van Vliet. Martijn van den Breevaart moest zich na een verkeerde landing geblesseerd laten vervangen door Matthijs Kleiman. De Olympianen spelen aanstaande zaterdag in Zeeuws-Vlaanderen tegen Zaamslag.

Olympia: Martijn van den Breevaart (1 keer, 75. Matthijs Kleiman 2 keer), Lennart Orgers (6 keer), Naomi de Water; Tanya van Buuren; Martijn Koolwijk (4 keer), Jerry Kasten (5 keer), Sylvia de Wit (1 keer), Eline van der Wagt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant