Mike Kortsmit in de tang bij twee Victorianen. Foto Peter de Jong.
Mike Kortsmit in de tang bij twee Victorianen. Foto Peter de Jong.

SC Botlek levert de punten wederom in bij Victorie ‘04

Sport 365 keer gelezen

Spijkenisse- SC Botlek had zichzelf na de 5-0 afstraffing tegen Victoria '04 op De Brug een revanche toegedicht, maar de Vlaardingers werkten niet mee en wonnen met 1-2 (0-0).

'We zitten in een mindere fase en daar moeten we zo snel mogelijk zien uit te komen', stelde de ontgoochelde trainer Richard Koutstaal na de tweede domper na de winterstop. 'Victoria speelde heel gedreven. Wij hadden wat goed te maken, maar dat is niet gelukt. Het wilde aanvallend niet lukken. Het begint allemaal met een goede wedstrijdinstelling, maar als het even tegen zit zijn we niet flexibel genoeg om de knop om te draaien. Na een kwartier spelen misten zij nog een strafschop, maar dat hielp ons niet in de wedstrijd. We werden door twee stilstaande momenten geklopt. Nadat zij door een rode kaart met tien man kwamen te staan, keerde het geloof ineens terug.' Julien Gret bracht met een benutte strafschop (1-2) weer hoop in Botlekkers harten, maar Julien Gret schoot een vrije trap op de lat. 'Dan zit het ook niet mee', baalde Richard Koutstaal. SC Botlek, dat de derde plaats bezet in de derde klasse D, bekert aanstaande zaterdag in Rotterdam tegen HOVDJSR.

SC Botlek: Kevin Rijsdijk; Marvin Kremers, Mike Hoendersloot, Kevin Michilsen, Kenny Lopes Cruz; Jamal Abdalla, Quincy de Lobel, Nick van der Geer (60. Jordy de Winter); Lois Salacroup, Mike Kortsmit (60. Julien Gret), Ralf van der Meer (80. Reinaldo van Emmerik).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant