Afbeelding

Cosykids wordt SKS Alles Kids locatie!

Actueel 544 keer gelezen

Spijkenisse -  In 2013 ging kinderopvang Flex failliet. De locatie in Spijkenisse werd overgenomen door een zusterorganisatie van SKS Alles Kids en Cosykids genoemd. De afgelopen periode is gebleken dat één enkele locatie erg lastig wordt. Ook kregen de medewerkers steeds meer signalen van ouders/verzorgers dat zij onderdelen vanuit SKS Alles Kids ook graag voor hun kind(eren) wilden. Denk hierbij aan de activiteiten georganiseerd door de vakkrachten van de Alles Kids Club. Daarop zijn er gesprekken gestart met de directie van SKS Alles Kids en is besloten dat Cosykids per 1 juli a.s. wordt overgenomen door SKS Alles Kids.

Voor de ouders en kinderen verandert er niet veel, zij krijgen er vooral veel bij. De kinderen blijven in de eigen groep met dezelfde medewerkers. De locatie blijft klein, knus en gezellig. De manager blijft en het tarief blijft ook onveranderd. Wat krijgen de ouders er dan bij? SKS Alles Kids bestaat al meer dan 20 jaar en is een stabiele organisatie en investeert veel in kwalitatieve opvang. Zij staat vooral bekend om haar talentontwikkeling bij kinderen en de grote hoeveelheid van verschillende activiteiten. Zo heeft zij een eigen Alles Kids Club en Mini Kids Club. Deze clubs bestaan uit vakkrachten en zij organiseren allerlei activiteiten het gehele jaar door. Activiteiten zoals peutergym, peuteryoga, bewegen op muziek of kruipfun. En voor de oudere kinderen bijvoorbeeld boogschieten, de Dance Battle, apenkooien maar ook zwemles onder opvangtijd. De eigen pedagoog geeft op verzoek advies over opvoeding en gedrag, ouders krijgen gratis workshops aangeboden bijvoorbeeld EHBO of voeding. Ouders hebben een eigen digitale portalpagina en kunnen zien wat hun kinderen doen via de Facebookpagina, magazine Opgevangen en locatienieuwsbrieven. Enzovoorts.

De medewerkers zijn erg blij met de samenvoeging met SKS Alles Kids, ook voor hen zijn er alleen maar voordelen te zien. Locatiemanager Waninka: 'Wij zijn heel blij dat wij later dit jaar een SKS Alles Kids locatie worden. Niet alleen kunnen medewerkers dan meelopen in alle trainingen en opleidingen, maar ook biedt de organisatie een betere kans op voortbestaan in de toekomst. Er zijn al hele leuke ideeen besproken over onze locatie, wij zijn volop in gesprek over allerlei zaken. Ouders, kinderen en wijzelf zullen er alleen maar beter van worden en dat is in deze tijden heel erg bijzonder!'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant