blaas- en slagwerkinstrumenten kunnen worden uitgeprobeerd. Foto: Anita Tempelman
blaas- en slagwerkinstrumenten kunnen worden uitgeprobeerd. Foto: Anita Tempelman

Trommelen en toeteren in de bibliotheek

Actueel 124 keer gelezen

Spijkenisse – Altijd al een instrument willen (leren) bespelen? Kom dan tijdens de Open Dag van muziekvereniging TOGIDO eens kijken wat de mogelijkheden zijn. De Open Dag vindt plaats op zaterdag 6 februari van 11.00 tot 15.00 uur in bibliotheek De Boekenberg, op de 4e etage.

Zowel kinderen als volwassenen kunnen kennis maken met verschillende instrumenten. Leden van de muziekvereniging geven uitleg over de blaas- en slagwerkinstrumenten, helpen bij het uitproberen en laten horen hoe het klinkt. Ook is het mogelijk om een gratis 'snuffelles' (proefles) bij één van TOGIDO's eigen docenten af te spreken. Deze snuffelessen worden gegeven in het Dorpshuis (Lede 13) in Hekelingen, de les- en repetitieruimte van de muziekvereniging. Informatie over TOGIDO is te vinden op www.togidohekelingen.nl

Op initiatief van de gemeente Nissewaard kunnen inwoners de gehele maand februari dichtbij huis op een snelle en gemakkelijke manier kennis maken met een uitgebreid vrijetijdsaanbod van bekende en minder bekende activiteiten. Veel sport- en culturele verenigingen en instellingen doen al mee en bieden gratis proeflessen aan. Op www.actiefinnissewaard.nl vindt u het actuele aanbod en kan worden ingeschreven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant