Afbeelding

Bernisse kruipt met zesklapper uit het dal

Sport 183 keer gelezen

Rotterdam – Bernisse heeft de herstart van de competitie zaterdag nog beter beleefd dan het slot van voor de winterstop. Toen werd Rijnmond Hoogvliet Sport aan de zegekar gebonden. Zaterdag werd hervat met een zesklapper bij Zestienhoven. De ploeg van Ronard Venekamp won met 1-6. Bij rust stond het 0-1 voor de Heenvlieters.

De treffers kwamen op naam van Berry de Ridder (2x), Marc Althusius (2x), Erik Hoek en Niels Molendijk. 'We beginnen uitstekend en het was ook dik verdiend. Alleen het eerste kwartier ging gelijk op. We hebben in de winterstop weinig gespeeld. We begonnen dan ook heel erg slordig aan het duel. Het leek wel flipperkast voetbal. Nadat we gescoord hadden is de overwinning niet meer in gevaar geweest', meent Ronard Venekamp, die voor 1 februari uitsluitsel hoopt te krijgen over zijn toekomst bij fusieclub GHVV'13.

Stand
Door de grote zege is het gat met de nummer voorlaatste Rockanje, dat gelijk speelde, nog maar twee punten voor Bernisse. Zaterdag speelt de ploeg tegen Vlotbrug.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant