SCO '63 kende met een 5-2 overwinning een goede herstart. Foto Peter de Jong.

SCO ’63 sluipt na effectieve overwinning naar omhoog

Sport 574 keer gelezen

Spijkenisse- SCO '63 heeft zich op het sportpark Oostbroek door een 5-2 (2-0) overwinning tegen Egelantier Boys opgeschoven naar de vierde plaats in de vierde klasse E.

'Het was niet zo dat wij zo goed speelden, want Egelantier Boys was de betere ploeg, kreeg de kansen, maar maakte deze niet af, terwijl wij een kwartier voor rust na twee benutte kansen met een 2-0 (Bryan Roodbol en Cerezo Pattiapon uit een vrije trap, DR) voorsprong de kleedkamer binnen stapten', analyseerde assistent-trainer Richard Pattiapon de eerste helft. De tweede helft bood een zelfde spelbeeld. De Rotterdammers verzuimden de aansluitingstreffer binnen te schieten en SCO '63 liep door treffers van Muammer Gumus en Walid Ahmed door naar 4-0. EB kwam vervolgens terug tot 4-2, maar Satish Bhugwansing haalde de spanning uit de wedstrijd: 5-2. 'We zijn de herstart van de competitie goed begonnen, een goede stap in de richting, die wij met z 'n allen nastreven.' Jerome van Oosten (ziekte van Pfeiffer), Leroy van Oosten (enkel), Asraf Rahil (gescheurde enkelbanden) en Jeroen van der Horst (geschorst) ontbraken bij de Spijkenissers. SCO ''63 speelt aanstaande zaterdag in Rotterdam tegen LMO.

SCO '63: Memmet Kar; Jasper Mulder, Nelo de la Curt (46. Satish Bhugwansing), Enes Gumus, Bryan Roodbol; Muammer Gumus, Cerezo Pattiapon, Luciano Juliana (75. Mohammed Balaha); Arno van Lieshout; Walid Ahmed, Jeanvre Andrea.