Afbeelding

HVOS kan niet stunten bij Ventura

Sport 324 keer gelezen

Schiedam- De handbalsters van HVOS hebben in de Groenoordhal in Schiedam een regelmatige 25-17 (12-10) nederlaag geleden tegen Sima Sport/Ventura.

'We hebben de nederlaag tegen de koploper in de eerste klasse A met zeven vaste basisspeelsters en twee vrouwen uit team 2 ingecalculeerd', doelde coach Jean Poul Scholten op de absentie van de geblesseerde Jolanda van der Sluis, die dit seizoen nog niet in actie is gekomen, Cindy Makor en Saskia van der Sluis en de vakantie vierende Claudia van Zwieten en de rode kaart na twintig minuten spelen voor Eline van der Meer. 'Tot aan de rust konden we Ventura nog wel bijbenen, tot 14-14 in de tweede helft nog wel, maar daarna vloeide de kracht wat uit de ploeg en sloegen zij door foutjes in de breakout een gat. Maar de meiden die er stonden verdienen een groot compliment voor de wijze waarop zij hebben gestreden en tevens vertrouwen hebben opgedaan om in de komende periode punten te pakken.' HVOS, dat de derde plaats bezet in de eerste klasse A, speelt aanstaande zondag in Den Oert tegen WHC 2.

HVOS: Ingrid de Jong; Angela Buscher (5 keer), Eline van der Meer, Sara Sundermann (4 keer), Daphne Staveruite (2 keer), Anouk Hallema (2 keer), Roos Adema (3 keer), Marloes Salet, Anouk Makor (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant