De Kempvis dames konden het niet bolwerken. Fotografie: Peter de Jong.
De Kempvis dames konden het niet bolwerken. Fotografie: Peter de Jong.

De Kempvis ook niet opgewassen tegen ZVL-BAM

Sport 258 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpolosters van De Kempvis hebben het in het Spijkenisser Rivièrabad met een 6-11 (1-3, 2-3, 1-3, 2-2) nederlaag niet kunnen bolwerken tegen ZVL-BAM 4.

'ZVL heeft een fysiek heel sterk team, waartegen wij duidelijk tekort kwamen. Bovendien hebben wij te weinig gescoord in de manmeer situatie. Als je negen keer een numerieke meerderheid hebt en je komt slechts twee keer tot scoren, dan doe je het niet goed. Daarnaast was het jammer dat we voorin te veel balverlies leden waardoor zij in de breakout tot scoren kwamen', aldus de kritische noten van coach Hans Vermeer. De coach van De Kempvis, die het moest stellen zonder Sofie Goudraain, weet dat het tweedeklasserschap aan een zijden draadje hangt, maar blijft optimistisch. 'We hebben een achterstand van 6 punten op Den Haag 2, HBW 2 en Z&PC De Gouwe 2, maar dan praat je over twee winstpartijen en dat is nog te overzien. Ik zie de ploeg nog wel enkele keren winnen.' De Kempvis mag aanstaande zaterdagavond om 19.25 uur in het Rivièrabad tegen middenmoter DAW proberen het optimisme van coach Hans Vermeer op te luisteren met de eerste seizoenzege.

De Kempvis: Naomi Vandenborcht; Britt van Yperen (1 keer), Nina Vermeer (1 keer), Patricia van Nierop, Ilse Kuller, Sofie Kleinherenbrink (1 keer), Melissa Huurman (1 keer), Merel Corpeleyn, Roxanne van Amerongen (2 keer), Divera Bakker, Anouska Kans.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant