De Kempvis gebruikte HZ Zian als speelbal. Foto's: Peter de Jong.
De Kempvis gebruikte HZ Zian als speelbal. Foto's: Peter de Jong.

De Kempvis maakt tegen HZ Zian geen fout

Sport 675 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpoloërs van De Kempvis hebben in de strijd om het kampioenschap in de Bond derde klasse A een florissante en belangrijke 16-7 (3-2, 4-1, 5-2, 4-2) overwinning geboekt tegen HZ Zian.

'Ondanks de grote overwinning hebben we zeker geen bijzondere wedstrijd gespeeld', bagatelliseerde coach Nico van Nieuwamerongen de grote overwinning van zijn team. 'Zian kon in het begin nog wel meekomen, maar vanaf de tweede periode hebben we het verschil gemaakt en vervolgens de voorsprong uitgebreid.' De coach van de Spijkenissers sprak liever over de behaalde punten. 'De punten zijn in dit stadium betreffende de race om het kampioenschap heel belangrijk. We zullen in dit stadium van de competitie moeten doorpakken. We willen graag een stapje hoger. Het zal niet gemakkelijk worden, zullen op de beoogde kampioensroute nog veel hindernissen dienen de overwinnen o het beoogde doel te bewerkstelligen.' De Kempvis speelt aanstaande zaterdagavond om 20.20 uur in het Rivièrabad de Rijnmondderby tegen Z&PC Rotterdam.

De Kempvis: Robin Deijl; Jurre Haitsma (1 keer), Bas Havelaar (3 keer), Joost van Nieuwamerongen, Peter Verschoor (3 keer), Sidney Davids, Onno Kuller (3 keer), Marric Oosterdijk (1 keer), Kerem Tunca (3 keer), Max van Drongelen, Marin Vogel, Menno de Vries (2 keer).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant