Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

The Hurricanes kan Squirrels niet bijbenen

Sport 476 keer gelezen

Spijkenisse- De basketballers van The Hurricanes hebben het nog ongeslagen Squirrels niet kunnen verrassen. De Spijkenissers verloren het duel tegen de koploper in de eerste klasse A met 46-65 (11-16, 8-22 (19-38), 12-18, 15-9).

'Het ontbrak ons in de eerste helft aan intensiviteit', gaf coach Jurensli Willems hiermee aan de tegenstander in de wedstrijd te hebben geholpen. 'Dat kun je tegen een goede, stabiele ploeg als Squirrels niet veroorloven. Nadat er een gat van tien punten was geslagen, zijn we overgestapt van man to man naar een zoneverdediging. Dat pakte faliekant verkeerd uit. De ploeg heeft zich in de tweede helft goed hersteld. Nu was er wel de spirit om er voor te knokken en zag je het team met Squirrels mee scoren. Ik blijf naar aanleiding van de tweede helft positief en dat nemen we mee naar de volgende wedstrijd', aldus Jurensli Willems. The Hurricanes, dat de vijfde plaats bezet in de eerste klasse A, speelt aanstaande zaterdag om 17.00 uur in de Wolfskamer in Huizen tegen Quick Runners.

The Hurricanes: Osmir Girigori (2 pnt.), Darrelson Cecilia (4 pnt.), Mike Overdiep (16 pnt), Arantxo Ibrahim (15pnt.), Jaynaro Polak, Shashi Smit (2 pnt.), Lesley dos Santos, Jim Bergenhenegouwen (8 pnt), Sjarrino Tweeling (2 pnt.), Rick de Graaf (1 pnt.), Elvis Delgado (6 pnt).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant