SC Olympia moest zaterdag haar meerdere erkennen in koploper DVS'69. Fotografie: Peter de Jong
SC Olympia moest zaterdag haar meerdere erkennen in koploper DVS'69. Fotografie: Peter de Jong

Korfballers Olympia kunnen niet stunten tegen koploper

Sport 143 keer gelezen

Spijkenisse – De korfballers van SC Olympia hebben zaterdagavond in Sporthal Olympia niet voor een stunt kunnen zorgen. Bij de Spijkenissers kwam koploper DVS'69 op bezoek. Die ploeg ging met de winst aan de haal. Het werd 12-24. Bij rust keek de ploeg van Peter van Vliet al tegen een achterstand van 6-13 aan.

'Ik had niet de illusie dat wij dit duel winnend hadden kunnen afsluiten. Deze ploeg is veel beter. Op het veld spelen zij in de eerste klasse en hier staan we in de derde klasse. Zij maakten de kansen beter af en ook het spel was beter van hun kant. Ondanks het verlies ben ik zeker positief. Iedereen kwam de afspraken na en er was een fantastische inzet van mijn ploeg. Vorige keer liepen we alleen maar achter de feiten aan. Nu konden wij ook nog het spel bepalen. Zij lopen uit doordat wij fouten maken', meent Peter van Vliet.

Stand
Door de nederlaag van de ploeg uit Spijkenisse staat SC Olympia op dit moment nog op de zesde plaats. VIOS dat zevende staat is komende zaterdag de tegenstander voor de Spijkenissers die dan op vier punten voorsprong kunnen komen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant