De deelnemers in 2015. Foto: BCRS.
De deelnemers in 2015. Foto: BCRS.

De Hoeksteen verdedigt titel tijdens Scholentoernooi

Actueel 139 keer gelezen

Spijkenisse - Vanmiddag organiseert Badminton Centrum Ritte Spijkenisse (BCRS) voor de derde keer een scholentoernooi. CBS de Hoeksteen gaat tijdens dit badminton toernooi de wisselbeker verdedigen.

Vorig jaar was de tweede editie van het badminton scholentoernooi. Toen ging CBS de Hoeksteen ervan door met de wisselbeker, tijdens de eerste editie in 2014 was dit CBS de Duif.

Record aantal teams
Er heeft zich een record aantal van 23 teams (ruim 110 kinderen) zich opgegeven voor deze editie van het toernooi, De kinderen komen van 7 verschillende basisscholen. De winnende school krijgt een mooie wisselbeker en tevens een cheque ter waarde van € 75,- voor kinderboeken in de schoolbibliotheek.

Ouders, leerlingen en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de kinderen aan te moedigen terwijl zij hun wedstrijdjes spelen! Het scholentoernooi wordt gehouden bij BCRS in Sporthal Maaswijk, Maaswijkweg 50, 3207 JZ Spijkenisse.

De start is om 13.00 uur. Naar verwachting beginnen de finalepartijen om 16.00 uur met aansluitend de prijsuitreiking. Rond 16.30 uur is het toernooi afgelopen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant