Afbeelding

Bernisse komt in finale tekort tegen Volley Zuid

Sport 84 keer gelezen

Rotterdam- De volleyballers van Bernisse hebben in de Mercatushal een geflatteerde 4-0 (25 21, 25-17, 25-23, 25-20) nederlaag geleden tegen titelkandidaat Volley Zuid 4.

De Bernissers namen in elke set een voorsprong met een ruime marge, maar zagen deze telkenmale als sneeuw voor de zon verdwijnen. 'We hebben best goed gespeeld, maar we hebben de wedstrijd in de finale van de sets door passfouten verloren', wees playing/coach Edwin Ooms op de voorsprongen in de eerste (7-15) en vierde set (1-7) en de gelijke tred in de tweede (tot 15-15) en derde set (23-23). 'Je kunt stellen dat we pech hebben gehad, maar evenzo goed ook dat je geluk moet afdwingen.' Bernisse bezet de zesde plaats in de tweede klasse A. De Bernisser mannen van playing/coach Edwin Ooms spelen aanstaande zaterdag om 15.00 uur in de Drie Maenen in Ouderkerk aan den IJssel tegen Veloco 3.

Bernisse (mannen): Jaco Zaal, Onno van der Knaap, Sebastiaan Vermeul, Freddy Koetse, Ad de Wilde, Arwin Vis, Sander van Linschoten, Edwin Ooms.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant