Olympia blameert in de bruggenderby tegen Nikantes Hoogvliet. Foto Peter de Jong.
Olympia blameert in de bruggenderby tegen Nikantes Hoogvliet. Foto Peter de Jong.

Olympia incasseert pijnlijke nederlaag tegen Nikantes

Sport 311 keer gelezen

Spijkenisse- Olympia heeft in de eigen Olympiahal in Spijkenisse een blamerende 9-16 (1-7) nederlaag geleden in de brugderby tegen het Hoogvlietse Nikantes.

'De eerste helft was om diep over te schamen', verklaarde coach Peter van Vliet de slechte herstart van de competitie in het nieuwe jaar. De Olympianen hadden bij winst zelfs stuivertje kunnen wisselen met Nikantes, maar nu lijkt de ploeg vastgepind te worden op de troosteloze zesde plaats van de derde klasse J. 'We konden in de eerste helft het spel niet maken tegen een ploeg, die het spel vanuit de verdediging in handen heeft. Plaats- en loopfouten, nauwelijks positiewisselingen en er werd niet geanticipeerd op afvallende ballen. Kortom, ik miste in de derby de wil om te willen winnen, we konden geen vuist maken. Pas na rust scoorden we mee, maar liepen natuurlijk wel achter de feiten aan. Het initiatief lag, op een kwartier na, vooral bij Nikantes', aldus de conclusie van de teleurgestelde coach Peter van Vliet. Olympia speelt aanstaande zaterdag om 19.25 uur in de Olympiahal tegen de nog ongeslagen koploper DVS '69.

Olympia: Martijn van den Breevaart (2 keer, 45. Matthijs Kleiman), Martijn Koolwijk (1 keer), Sylvia de Wit (1 keer), Naomi de Water; Eline van der Wagt, Tanya van Buuren, Jerry Kasten (2 keer), Lennart Orgers (3 keer).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant