Dribbelend naar de overwinning

Wethouder Hamerslag deelt prijzen uit aan winnaars van het Kerstzaalvoetbaltoernooi

Actueel 141 keer gelezen

Spijkenisse – Traditiegetrouw was ook dit jaar weer het Kerstzaalvoetbaltoernooi en het enthousiasme was groots; meer dan 80 teams hadden zich ingeschreven!

De aftrap van het toernooi was op 19 december j.l. in Sporthal Olympia. Het zgn. Netwerktoernooi werd gespeeld tussen teams van bedrijven en verenigingen uit Nissewaard en de gemeente. Het echte werk begon op 21 december waar in de sporthal Maaswijk, den Oert en Olympia voorrondes werden gespeeld. Er waren schoolteams en wijkteams en drie meidenteams en allen waren onderverdeeld in leeftijdscategorieën. Vandaag werd het toernooi afgesloten met de finale-wedstrijden van wijk- en scholenteams in de leeftijd van 9-10 jaar en 11-12 jaar. De winnaar van de wijkteams in de categorie 9-10 jaar werd FC Friends Forever. In de categorie 11-12 jaar won wijkteam FC Broederliefde. CBS Het Baken was de winnaar in de scholencompetitie. De prijzen werden uitgereikt door Wethouder Martijn Hamerslag.

Naast al dit voetbalgeweld was er een danscompetitie voor de meiden waarbij het publiek optrad als jury en waar als winnaar 'De Wauw girls' uit de bus kwam. Het toernooi was een enorm succes zoals ook te zien is op de facebook pagina 'actief in Nissewaard'.