Afbeelding

Olympia buigt voor effectief DSO

Sport 169 keer gelezen

Spijkenisse- Olympia is er niet in geslaagd om de overwinning in de eigen Olympiahal te houden. De formatie van Peter van Vliet verloor het duel om de derde plaats in de derde klasse J tegen DSO met 13-24 (6-13).

'We hebben gewoon problemen als we onder druk komen te staan', stelde de coach van Olympia. 'We zijn dan niet in staat om ons er onderuit te spelen om vervolgens het eigen spelletje te spelen. DSO was bovendien procentueel ook beter in het benutten van de kansen. Het liep in de tweede helft wat beter, maar DSO bleef meescoren. Kortom, je blijft dan achter de feiten aanlopen. We zijn gezakt, dus is het zaak om punten te blijven sprokkelen en de weg volgen, die we aan het begin van het seizoen zijn ingeslagen. Het is daarom mooi dat het tweede team wel won van DSO.'

Olympia: Martijn van den Breevaart (2 keer), Martijn Koolwijk (4 keer), Sylvia de Wit (1 keer), Nadine van der Steen (1 keer); Naomi de Water, Jerry Kasten (1 keer, 45. Wim Kooijman), Lennart Orgers (2 keer), Tanya van Buuren (2 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant