SCO '63 laat zich in eerste helft verrassen door DRL

Sport 133 keer gelezen

Rotterdam- SCO '63 heeft zich door een 4-1 (2-1) nederlaag aan de Spinozaweg in Rotterdam tegen DRL verzuimd om zich achter koploper SV Charlois te nestelen in de subtop van de vierde klasse F.

'We zijn de eerste helft na een sterk begin te slap begonnen', wees trainer Peter Hoek op de snelle 2-0 achterstand van zijn ploeg. DRL heeft een beweeglijke ploeg, maar we hebben verzuimd om er vanaf de eerste minuut bovenop te zitten.' De Spijkenissers begonnen zonder de geblesseerde spits Leroy van Oosten en medeaanvaller Walid Ahmed. De laatste nam na een halfuur spelen de plaats in van Remy Verweij om de aanval een impuls te geven. Walid bracht met zijn treffer op slag van rust de spanning weer terug in de wedstrijd. 'We hadden met z 'n allen voorgenomen om de tweede helft direct druk te zetten. 'De scheidsrechter heeft de wedstrijd om zeep geholpen door ons zes gele kaarten te geven en DRL niet één. We hebben het geprobeerd, maar bij 3-1 was het over. Jammer, want het uitzicht op de tweede periode kunnen we nu wel vergeten.' Doelman Jerome van Oosten kreeg vlak voor tijd zijn tweede gele kaart.