Foto: Teun Kweekel
Foto: Teun Kweekel

Aanrijding op berucht kruispunt

Verkeer 224 keer gelezen

Zuidland - Afgelopen zaterdag vond er op de kruising van de Nieuwe Veerdam en de Stompaardsedijk in Zuidland, de doorgaande weg tussen Zuidland en Simonshaven, een aanrijding plaats waarbij twee personenauto's betrokken waren.

De Nieuwe Veerdam is een voorrangsweg, de Stompaardsedijk niet; één van de twee automobilisten kreeg geen voorrang. Door de klap vloog de vrijwel nieuwe Volvo de berm in van de Nieuwe Veerdam en kwam diep tussen de struiken en bomen tot stilstand. De wagen is waarschijnlijk total loss. De Opel liep zware schade rondom het linkse achterwiel op, maar deze bleef stilstaan op het kruispunt . Er was gelukkig enkel materiële schade. De auto's zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

De doorgaande weg tussen Zuidland en Simonshaven met het beruchte kruispunt, waar het ongeval plaatsvond, stond in de planning voor renovatie. Het is een kruispunt waar veel recreatieverkeer van de Bernisse gebruik van maakt. Teun Kweekel, die de foto maakte, hoopt dat de gemeente Nissewaard haast maakt met de renovatie van het kruispunt zodat dit soort ongevallen tot het verleden gaan behoren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant