Het was niet altijd even makkelijk.
Het was niet altijd even makkelijk.

MY college in kerstsferen

Actueel 156 keer gelezen

Spijkenisse - Nog even en de kerstvakantie begint voor veel mensen. Om alvast in de kerststemming te komen, konden leerlingen van MY college zich inschrijven voor een workshop kerstkrans maken. Dat werd een creatieve en bovenal gezellige middag.

MY college kent een uitgebreid naschools programma voor de leerlingen. De school wil leerlingen stimuleren om zoveel mogelijk op zoek te gaan naar eigen interesse en talent. In het naschools programma kunnen de leerlingen zich opgeven voor allerlei workshops. Gitaar spelen, robotica, fitness, boksen, streetdance, koken…het aanbod is enorm divers en deelname is gratis. Vlak voor kerst leek het de school een prima idee om te leren een kerstkrans te maken. Ook ouders werden uitgenodigd om zich voor de workshop op te geven.

Onder de deskundige leiding van een moeder van een van de leerlingen die zelf bloemiste is, stonden op woensdag 9 december een kleine 40 man in de aula van MY college om met elkaar kerstkransen te maken. Dat bleek bepaald nog niet makkelijk om met binddraad en snoeischaar alle takjes mooi vast te zetten en met lintjes en kerstklokjes en ballen alles te versieren. Bijna anderhalf uur werd er, onder gezellige kerstmuziek, intensief gewerkt om een mooie krans te maken voor thuis, de buurvrouw of voor oma. Voor MY college kan de kerstvakantie beginnen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant