Fred Kuijl, Xu Dong Sun, wethouder Van der Schaaf en burgemeester Salet. Foto: René Bakker.
Fred Kuijl, Xu Dong Sun, wethouder Van der Schaaf en burgemeester Salet. Foto: René Bakker.

Seniorenmiddag Watertuin wordt maandelijks uitje

Actueel 561 keer gelezen

Spijkenisse - Voor de derde keer aten senioren dinsdag voor een gereduceerd tarief bij De Watertuin. de tuin waar het nooit regent. Fred Kuil en eigenaar Xu Dong Sun zijn een samenwerking aangegaan om vooral alleenstaande ouderen uit hun isolement te halen. En gezien de opkomst van ruim 200 senioren mag geconcludeerd worden dat het gelukt is.

Burgemeester Salet en wethouder Van der Schaaf die bij deze middag aanwezig waren, waren door Fred een beetje op het verkeerde been gezet. Ze waren in de veronderstelling dat ze net als bij de open tafel in Geervliet moesten serveren. 'Gelukkig zijn er mensen die dat beter kunnen dan wij en sneller', gaf burgemeester Salet aan, die de seniorenmiddag een prachtig initiatief vindt. 'Het is tevens een mooi opstapje naar de Kerst', gaf ze aan. Het restaurant was ook al geheel in kerstsfeer gebracht door middel van lichtjes.

Maandelijks uitje
'Vanaf januari maken we er een terugkerend maandelijks uitje van', vertel Xu Dong Sun. 'Iedere tweede dinsdag zijn senioren tussen 14.00 en 16.00 uur welkom.' De eerstvolgende gelegenheid is dus 12 januari. Senioren krijgen zo een gezellige middag met leeftijdsgenoten en kunnen genieten van onbeperkt eten en drinken voor € 15,00 per persoon. Soep en een voorgerecht worden geserveerd, daarna is het buffet geopend en kunnen de gasten kiezen uit een uitgebreid assortiment. 'We houden het aantal deelnemers rond de 200 zodat we de voorste zaal van hen kunnen reserveren. Andere gasten kunnen gebruik maken van de tweede zaal, zodat er geen overlast ontstaat.' Daarnaast is er live muziek.

Reserveren
Senioren die gebruik willen maken van deze mogelijkheid, kunnen reserveren bij de Watertuin, tel. 0181-769000

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant