PFC redde het zondag niet tegen de Koninklijke VOC (0-2). Fotografie: Peter de Jong
PFC redde het zondag niet tegen de Koninklijke VOC (0-2). Fotografie: Peter de Jong

PFC gaat ten onder tegen veel beter VOC

Sport 134 keer gelezen

Geervliet – PFC is er zondag niet in geslaagd om de belangrijke punten die de club nodig heeft in de eerste klasse te behalen. In het duel met het betere VOC uit Rotterdam werd verloren door de ploeg van trainer John Stougje met 0-2. Bij rust stonden de gasten op 0-1.

'Ik moet gewoon zeggen dat VOC vandaag veel beter was dan PFC. We komen op achterstand dankzij een uitstekend doelpunt, waarin wij goed werden uitgespeeld', zegt Stougje na afloop.

Na rust beter
Na rust vond ik toch dat wij de betere ploeg waren. Op het moment dat ik alles of niets ga spelen, dan gaat het mis en wordt het 0-2. Dan ben je eigenlijk al klaar. We hebben het uitstekend gedaan, goed geknokt, maar VOC was gewoon veel beter', meent John Stougje na het duel

Fusie
De oefenmeester laat zijn toekomst bij de ploeg afhangen van de fusieplannen. Gisterenavond stemde HVV Bernisse over de plannen en komende vrijdag gaat PFC zich hierover uitspreken. Streven daarbij is om al vanaf komend seizoen verder te gaan onder GHVV'13, waaronder de jeugd van de clubs al een aantal jaren actief zijn. 'Zij hebben een coach en ik ben er. Ik moet ook nog een cursus doen als PFC nog zelfstandig blijft. Ik wacht met het maken van die beslissing tot eind december', meent Stougje.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant