Afbeelding

Winst voor basketballers van The Hurricanes tegen RZ

Sport 147 keer gelezen

Spijkenisse - De mannen van The Hurricanes hebben zondagmiddag goede zaken gedaan in het duel met Rotterdam Zuid. De formatie van Jurensli Willems won het duel met 70-55. Bij rust was de marge voor de Spijkenissers minder groot, toen stond het 37-32.

De periodestanden waren 23-16, 14-16, 22-10 en 11-13. 'Ik moet zeggen dat de overwinning niet al te moeilijk was. We hadden constant het grip op onze tegenstander. In de tweede periode ging het minder en kwamen ze kort voor rust nog akelig dichtbij. We moesten ons hoofd er bij houden, dat is gelukt', meent coach Willems.

Stand
Door de zege op Rotterdam Zuid blijft de ploeg uit Spijkenisse op de gezamenlijke derde plaats staan. Net als Cady '73 BZ'72 heeft de ploeg veertien punten, alleen hebben de andere ploegen daar één of twee duels minder voor gespeeld. Ook Utrecht Bulls kan nog gelijk komen met de ploeg uit Nissewaard met een duel minder gespeeld. Dat heeft het team overigens zelf in de hand want, dat is komende zondag de tegenstander in Den Oert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant