De presentatie van het pakket vond plaats in Terras aan de Maas. Foto: René Bakker.
De presentatie van het pakket vond plaats in Terras aan de Maas. Foto: René Bakker.

Nieuw concept Zorgeloos Thuis wonen

Actueel 146 keer gelezen

Spijkenisse – Stichting Welzijn Ouderen (SWO) en Humanitas presenteerden een nieuw concept voor senioren in Spijkenisse: het Zorgeloos Thuis servicepakket. Met dit pakket hebben senioren vrijwel alle middelen tot beschikking om zo lang en zo prettig mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

In de gezellige brasserie onder het appartementencomplex Terras aan de Maas waren medewerkers van SWO en Humanitas aanwezig om informatie te verstrekken over het nieuwe concept. Waar eerder de diensten 'versnipperd' werden aangeboden hebben beiden partijen nu de handen ineengeslagen om dit te bundelen. Dit betekent dat u via de website of per telefoon contact op kunt nemen om een product of dienst af te nemen, of om een afspraak te maken.

De diensten die u kunt vinden in het Zorgeloos Thuis Pakket zijn o.a. de klussenservice, de boodschappenbus en de maaltijdservice. Ook organiseren SWO en Humanitas activiteiten en ontmoetingsmomenten, gewoon voor de gezelligheid. Wilt u persoonlijk advies rondom alle vragen omtrent het zelfstandig thuis blijven wonen? Ook dan staan zij graag voor u klaar om het met u te bespreken en u te adviseren. Dit persoonlijk advies is gratis en vrijblijvend.

Voor meer info: 0181-695255 of www.zorgeloosthuisspijkenisse.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant