Teun met de eerste zak strooizout die afgehaald kon worden op de Gemeentewerf.
Teun met de eerste zak strooizout die afgehaald kon worden op de Gemeentewerf.

Gratis strooizout in Zuidland

Actueel 292 keer gelezen

Zuidland - De geruchten gingen door het Slandse durp, dat na jaren van nietes door de ex gemeente Bernisse i.v.m. zwaar bezuinigen, er nu op vertoon van de reinigingspas weer gratis strooizout verkrijgbaar was op de Gemeentewerf aan de Raadsheerenhoek in Zuidland.

Teun Kweekel nam contact op met de gemeente en vroeg of de bewoners in Zuidland ook gratis strooizout konden krijgen, zoals al jaren in Spijkenisse het geval is. Op vertoon van de reinigingspas kan er gratis op de werf per adres één zak à 10 kilo strooizout worden afgehaald. Teun was de eerste die een zak haalde en die wordt gebruikt om de ingang van het Atrium aan de Christinastraat vrij te houden van ijzel en sneeuw. 'Ouderen met en zonder rollators hebben de grootste moeite om overeind te blijven als stoep / trottoirs met ijs en sneeuw bedekt zijn', zegt hij.

Als iedereen ( alle inwoners van ex Bernisse ) nu naar naar de gemeentewerf gaat voor een gratis zak zout en deze gebruikt voor het trottoir van zijn/haar woning kan iedereen straks veilig over straat. Het is immers winter en het kan zo gaan vriezen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant