Afbeelding

Supermarktactie voor de Voedselbank

Actueel 57 keer gelezen

December: Voor de één een maand om naar uit te zien, voor de ander een maand welke niet snel genoeg voorbij kan zijn. December ook een maand waarin jaarlijks een supermarktactie voor de Voedselbank Spijkenisse e.o. wordt gehouden.

Tal van mensen zijn voor hun dagelijks voedsel op de Voedselbank aangewezen. Wekelijks worden er meer dan 700 pakketten uitgedeeld. Voor de inhoud van de pakketten is de Voedselbank voor een groot deel afhankelijk van hetgeen ze krijgt aangeboden. Dit aanbod wisselt echter sterk. Om toch tot een volwaardig pakket te komen wordt een beroep gedaan op de voorraad die d.m.v. supermarktacties twee keer per jaar bij elkaar wordt gebracht

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december wordt er weer zo'n actie gehouden. In de supers in Brielle, Heenvliet, Oostvoorne, Rockanje, Spijkenisse en Zuidland zijn vrijwilligers aanwezig om de door u verstrekte lang houdbare goederen in ontvangst te nemen. Het gaat daarbij o.a. om rijst, thee, koffie, suiker, meel, melkpoeder, soep, enz.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant