Dokter Liang Foto: René Bakker.
Dokter Liang Foto: René Bakker.
ondernemer van de week

Chinees Medisch Centrum Yidao

Actueel 1.965 keer gelezen

Spijkenisse - Westerse geneeskunde zoekt vaak naar de oplossing van een klacht. Is er geen oplossing, dan moet je er maar mee leren leven. De traditionele Chinese geneeskunde (TCG), richt zich op het zoeken naar de oorzaak van de klacht en kan vaak goed de oorzaak behandelen. Geen symptoombestrijding maar de oorzaak aanpakken.

Dokter Liang van het Chinees Medisch Centrum Yidao in Spijkenisse is een zorgverlener in hart en nieren. Ze vind dat sommige mensen onnodig met pijn of andere klachten langdurig rondlopen. Veel 'Leer er maar mee leven klachten' kunnen met TCG worden verholpen. Het is jammer dat veel mensen de stap nog niet durven te zetten richting acupunctuur (TCG), terwijl het juist de kwaliteit van leven kan verbeteren.

Maatwerk
Iedereen is anders, elk moment is anders. Tijdens een intakegesprek worden de lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten in kaart gebracht. Dokter Liang neemt alle tijd die nodig is om een totaal beeld van haar patiënt te krijgen. Een totaalbeeld dat nodig is om de klachten vanaf de basis te kunnen behandelen. Er wordt niet alleen gekeken naar de symptomen, maar dokter Liang concentreert zich op de oorzaak. Soms kunnen symptomen worden veroorzaakt door verschillende problemen: hoesten bijvoorbeeld hoeft niet altijd zijn oorzaak te vinden in de longen, maar kan ook een andere oorzaak hebben. Elke patiënt krijgt een individueel advies hoe gezond te leven aangepast aan haar of zijn lichaam's karakter en een individuele behandeling aangepast aan de persoonlijke situatie.

Operaties kunnen worden voorkomen
In deze tijd slikken veel mensen langdurig veel pijnstillers en medicijnen en laten zich sneller opereren dan eigenlijk nodig is. De TCG kan veel meer dan de mensen weten. Het werkt in veel gevallen zo goed dat sommige geplande operaties niet meer nodig zijn. Zoals bijvoorbeeld bij aambeien, hernia, pijnlijke knieën/schouders, maag & darmklachten, verstopte neus holtes, incontinentie, plasproblemen, baarmoederverzakking, vleesboom in baarmoeder en te veel bloeding. Dokter Liang hoopt dan ook dat er een samenwerking mogelijk is tussen de TCG en de westerse geneeskunde, een goede samenwerking is het beste voor patiënten. Bij de balie van Chinees Medisch Centrum Yidao liggen boeken met ervaringen van veel tevreden patiënten.        

Volwaardige geneeskunst
De TCG heeft al duizenden jaren ervaring met het succesvol behandelen van allerlei oorzaken van pijn en andere klachten met verschillende methoden op natuurlijke wijze. Zoals wonden die moeilijk dicht gaan, brandwonden, psoriasis, acne, eczeem, allergieën, hooikoorts, hoofdpijn, gewricht/zenuw/spierpijn, ganglion, constipatie , buikpijn, menstruatiepijn, rugpijn, overgangsklachten, slaapproblemen, burn-out, moeheid, stress, ménière, reuma etc. Voor meer informatie kijkt u op www.yidao.nl.. Al deze klachten kunnen met acupunctuur vaak verminderd of verholpen worden.Voor de meeste klachten is er na ongeveer 8 behandelingen resultaat merkbaar. Steeds meer mensen ontdekken dat acupunctuur echt werkt!

Denkt u dat de TCG ook voor u iets kan betekenen neemt u dan gerust contact op: 0181-773888, info@yidao.nl. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant