De mannenvan HV Spijkenisse wonnen zondag van Scoop Delft. Archieffoto: Peter de Jong

Hockeyers Zijn Scoop Delft de baas

Sport 173 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van HV Spijkenisse hebben zondag een mooie zege behaald op Scoop Delft. In de laatste wedstrijd voor de winterstop won de formatie van Erik Beekman met 6-4 van de studenten uit Delft. Bij rust stond het nog 1-1.

De Spijkenissers kwamen op achterstand, maar kort voor rust was het Alain Noëls die voor de gelijkmaker zorgde. Nas rust was het vooral Mike Maters die op dreef was. Hij wist de bal drie keer binnen te slaan bij de ploeg uit Delft. De overige treffers kwamen van Maarten Bol en Mitchel Veloo.

Tevreden
Coach Erik Beekman is tevreden over het duel en het eerste deel van het seizoen. 'Ik heb in de rust aangegeven dat we er echt voor moesten gaan. Binnen zes minuten stond het 3-1. Daarna hebben we het goed uitgebouwd.', meent de oefenmeester. 'We staan nu halverwege op de vijfde plaats. Als je de wedstrijden ziet van onze kant, dan hadden we Waddinxveen en Krimpen niet hoeven te verliezen, anders zouden we zomaar tweede kunnen staan', meent de oefenmeester. Op 12 maart gaat de competitie pas verder.