De kampioenen bij elkaar.

Twee Eilandkampioenen voor Dindua

Sport 128 keer gelezen

Afgelopen zaterdag vonden de laatste wedstrijden van de Turncompetitie VPR voor recreanten plaats. Veel jonge turnsters en turners van alle verenigingen van het eiland konden weer hun krachten meten met leeftijdsgenoten.

Voor gymnastiekvereniging Dindua uit Zuidland deden er drie meisjes en vijf jongens mee. Helaas lukte het de meisjes niet om in de prijzen te vallen. Maar de jongens deden het uitstekend. Bij categorie instap niveau 15 wonnen Oscar Oomes en Johan Klinkhammer de 2de en 1ste prijs. Dol enthousiast stonden ze op het podium. In categorie jeugd niveau 12 werd Tom Engwirda 1ste , ook hij was heel blij. Omdat Johan en Tom drie weken geleden ook al goed presteerden werden ze beiden ook uitgeroepen tot eilandkampioen en kregen naast een medaille ook een mooie beker. Het was weer een mooie ochtend en Dindua is heel trots op alle deelnemers. Op 12 december vinden de toestelfinales voor de selectie deelnemers plaats in Hellevoetsluis.