Afbeelding

Spijkenisse krijgt te weinig tegen Ter Leede

Sport 82 keer gelezen

Sassenheim- Spijkenisse heeft op de Roodemolen in Sassenheim met 1-1 (0-0) gelijkgespeeld tegen Ter Leede. De Spijkenissers blijven met dit resultaat op de zesde plaats in de hoofdklasse B.

De wedstrijd kreeg nog een heftig slot te verwerken. Nadat invaller Emir Jasarevic met zijn eerste balcontact de gelijkmaker had geproduceerd, werd het duel tien minuten voor tijd gestaakt vanwege een blessure van assistent-scheidsrechter. Nadat de wedstrijd een kwartier had stilgelegen, keurde de scheidsrechter notabenen een eigen doelpunt van een verdediger van Ter Leede af, waardoor het beter spelende Spijkenisse de overwinning werd ontnomen. Bij Spijkenisse debuteerde de 17-jarige Danny Kerpel met een basisplaats in het hart van de verdediging. Spijkenisse speelt aanstaande zaterdag op het sportpark Jaap Riedijk de regioderby tegen Zwaluwen Vlaardingen.

Spijkenisse: Dyron Bijl; Etienne Mariana, Eric Polet, Danny Kerpel (75. Emir Jasarevic), Jeffrey Schenk; Shane van den Engel, Felino Jardim (80. Elwin Spoel), Sander Baragan; Marvin van der Pluijm, Jazzy Adams (70. Samet Görer), Serginio van Axel-Dongen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant