Er wordt van alles georganiseerd in en rond de Dorpskerk. Foto: Facebook/glazenstal
Er wordt van alles georganiseerd in en rond de Dorpskerk. Foto: Facebook/glazenstal

Spijkenisse krijgt een glazen stal in de Boekenberg

Actueel 226 keer gelezen

Spijkenisse - Ook Spijkenisse doet mee met de Glazen Huis actie van 3FM. Rond de Dorpskerk vinden allerlei activiteiten plaats om geld op te halen voor die actie.

Na het succes van de glazen kerk vorig jaar in de Ontmoetingskerk, is er nu in Spijkenisse de Glazen Stal. De Protestantse Gemeente Spijkenisse werkt daarbij samen met gemeente en de Boekenberg.

Het kerstverhaal uit de bijbel vraagt ook in deze tijd iets van ons. Met kerst vieren we de geboorte van Jezus: een klein bundeltje liefde, geboren in een stal, een plaats met weinig toekomstmogelijkheden en weinig hoop. Daarom wil de Protestante Gemeente geld ophalen voor kinderen en jongeren die in onze tijd opgroeien op plaatsen waar weinig toekomst en hoop te vinden zijn. Om zo toekomst, hoop en liefde te delen.

30 jongeren uit heel Spijkenisse laten zich 24 uur lang insluiten in De Dorpskerk. Ze eten dan niet, net als de dj's, en doen van alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request. U kunt ze helpen door op zaterdag 19 december naar de week- en de kerstmarkt te komen. Daar vindt u o.a. een levende kerststal en diverse stands en activiteiten om de actie van de jongeren te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke poffertjes, stevige erwtensoep, glühwein en zelfgebakken cakes. Er is ook een echte santa-run, je kunt als engel op de foto, wensen ophangen in de kerstboom, in de kerk kun je een lichtje opsteken.

Meer informatie is te vinden op facebook.com/glazenstal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant