Afbeelding

Olympia holt tevergeefs achter Triade aan

Sport 83 keer gelezen

Groot-Ammers- Olympia is na de afgetekende 18-11 (8-4) nederlaag in Groot-Ammers tegen Triade afgegleden naar de onderste helft van de derde klasse J.

'We hebben nagenoeg de hele wedstrijd achter de feiten aangelopen', verklaarde coach Peter van Vliet de tweede nederlaag. 'Ik heb in de wedstrijd geen moment terug gezien waarmee wij op de training bezig zijn en dat vind ik teleurstellend. Het schotpercentage was veel te laag. Vorige week zag ik wel trainingselementen terugkomen in de wedstrijd. Daarom is het jammer dat wij in deze belangrijke sleutelwedstrijd het spel niet naar ons konden toetrekken. We zijn nog vanaf 8-4 teruggekomen tot 10-8, maar bleken niet in staat om door te drukken.' Olympia bezet de zesde plaats en zal aanstaande zaterdag in de Olympiahal moeten winnen van het nog puntloze Zaamslag om de weg naar omhoog weer in te slaan.

Olympia: Martijn van den Breevaart (3 keer), Martijn Koolwijk (3 keer), Sylvia de Wit (1 keer), Naomi de Water; Jerry Kasten (3 keer), Peter de Dijker (1 keer), Eline van der Wagt, Tanya van Buuren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant