Hockeyers weten niet af te rekenen met Krimpen

Sport 101 keer gelezen

Krimpen aan den IJssel – De mannen van HV Spijkenisse hebben zondag de wedstrijd bij Krimpen niet weten te winnen. De ploeg van Erik Beekman verloor het duel met 3-0. Bij rust had de thuisploeg al twee keer het doel van Sander de Kam weten te vinden.

'We domineerden in de eerste helft met tachtig procent balbezig. We vergeten onszelf echter te belonen. Vijf minuten voor rust is het nog 0-0. Dan scoren zij nog een keer uit een foute dekking van ons en vervolgens krijgen ze een zeer onterechte strafcorner. Een strafbal zorgt dan voor het derde doelpunt aan hun kant. Daarna zat het als los zand aan elkaar. Dan wordt het te onrustig en ben je het vervolgens kwijt', meent Erik Beekman na afloop.

Stand
Door de nederlaag staat de ploeg uit Spijkenisse op dit moment op de zesde plaats. Zondag is de laatste wedstrijd tegen Scoop Delft.