De handballers van HVOS behaalden zondag haar tweede overwinning uit de zaalcompetitie. Fotografie: Peter de Jong

Handballers pakken tweede zege in duel met Dongen

Sport 289 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van HVOS snakten naar de tweede zege van de zaalcompetitie en hebben die zondag ook weten te pakken. De ploeg van Rafaël Loch wist in sporthal Olympia de winst te pakken op Dongen. Het werd 21-20. Bij rust was de marge iets groter voor de Spijkenissers, toen stond het 13-10.

'Dit is echt goed voor ons zelfvertrouwen. We hadden alleen nog maar van Twist gewonnen. De laatste vijf minuten waren nog spannend. Zij komen terug in de wedstrijd. Zij wilden echt nog de punten binnen slepen. Het verschil met de andere duels is dat we voorin de rust hebben bewaard. Er werd ook veel minder slordig gespeeld en dan zie je ook dat het goed gaat', meent Rafaël Loch na afloop. Wessel Knol wist elf keer te scoren.

Stand
De ploeg heeft dankzij de overwinning geen progressie op de ranglijst kunnen maken. De Spijkenissers blijven met vier punten uit acht duels staan op de voorlaatste plaats. Zondag is koploper Hellas 3 de tegenstander. Bij die ploeg speelt de broer van Spijkenisser Arjan Sebel.